Far til Fire’s vilde ferie-2015

In Ikke-kategoriseret by BIrger3

Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.

Lille Per spilles af Sigurd Philip Dalgas og blandt de øvrige medvirkende er Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck, Emilie Werner Semmelroth, Jesper Asholt, Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt og Allan Hyde. Blandt de nye medvirkende ses Søs Egelind, Martin Brygmann og Joakim Ingversen.

Filmen er instrueret af Giacomo Campeotto, der også instruerede den seneste film i serien, Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage (2014), ligeledes har han været med til at skrive manuskriptet i samarbejde med Jens Korse. Far til Fires vilde ferie er filmet af filmfotograf Bo Tengberg og klippet af David Rue, mens musikken endnu en gang er komponeret af Jeppe Kaas.


Far til Fires vilde ferie, der har et budget på 17.6 mio. kr., er støttet af DFI under Markedsordningen med 4 mio. kr. i produktionsstøtte og 1 mio. kr. i regional støtte. Filmen laves i samarbejde med DR, og Henrik Møller-Sørensen og Marcella L. Dichmann producerer for ASA Film Production A/S med Nordisk Film A/S som co-producent. Filmen distribueres af Nordisk Film Distribution.

FAR TIL FIRES VILDE FERIE får biografpremiere torsdag 1. oktober 2015.

links

© - ASA FILM - All rights reserved

this site was created by MS Media