Far til fire og og Vikingerne – 2020

In Ikke-kategoriseret by Henrik Møller-Sørensen

I ”Far til fire og Vikingerne” er den ellers så sammentømrede familie er i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

Manuskriptet er skrevet af Gitte Løkkegaard og Martin Miehe-Renard. Filmen instrueres af Martin Miehe-Renard og har udover de fire børn, Martin Brygmann, Thomas Bo Larsen, Naja Münster, Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen på plakaten.

Filmen er produceres af ASA Film Production A/S i samarbejde med Nordisk Film A/S.

Filmen er støttet af Det Danske Filminstituts Markedsordning, FilmFyn samt TV2 Danmark